movarec

Circulaire werkwijze

Het bouwafval wordt selectief gerecycleerd tot COPRO-gekeurde puingranulaten. De gerecycleerde puingranulaten en/of puinzeefzand krijgen vervolgens een nieuw leven als funderingsmateriaal in de wegenbouw of worden gebruikt als basisgrondstof voor de aanmaak van gestabiliseerde producten. Dankzij moderne productiemethodes en strenge kwaliteitseisen voldoet het verwerkt puin aan de hoogste kwaliteitsnormen. Op die manier dragen ook wij ons steentje bij om op een milieubewuste wijze de afvalberg te verkleinen.

Hoogtechnologisch machinepark en eigen breekwerf

Met onze mobiele breekinstallatie komen we tot bij jou om puin op te breken of werken we ook op onze eigen breekwerf in Veurne. De breker is voorzien van de modernste snufjes. De 2 extra blowers garanderen hoogwaardig puingranulaat, die in onze BENOR-betoncentrale bruikbaar is. De hinder voor de omgeving wordt bovendien gereduceerd door de bijkomende geluiddemping.

Hoe kunnen we jou helpen?

movarec

breekwerf
veurne

We hebben in de Werkplaatsstraat te Veurne een vaste breekwerf waar je tercht kan voor het storten van bouwafval en niet-verontreinigde gronden. Tegelijkertijd hebben we verschillende  COPRO-gekeurde puingranulaten ter beschikking, en kan je aanvulzanden voor ophoging en aanvulling bekomen. Vanaf medio 2023 verwelkomen we je graag op onze nieuwe site in de Monnikenhoek waar we ook ook over een betoncentrale voor droge mengsels zullen beschikken. Kortom, een “one stop partner” in de regio Veurne voor elke aannemer.

movarec

info

Jurgen Monseré
Business Unit Manager
 • movarec recyclage

  steenovenstraat 98
  8760 meulebeke
  maandag tot vrijdag
  08u00 - 17u30
 • breekwerf veurne

  werkplaatsstraat 3 (industriezone 1)
  8630 veurne
  maandag tot vrijdag
  07u30 - 17u30

We kunnen niet wachten om samen aan de slag te gaan.

Zin om je steentje bij te dragen in een leuk en gedreven team, waar jong en ervaring elkaar vinden. Dan is er zeker een plek voor jou binnen de SRW Groep. Zet je talenten in voor een veelzijdig bedrijf met sterke groeiambitie.

vacature